BROWS

Mooi gevormde wenkbrauwen doen wonderen voor je uitstraling!

WAXEN

Een goede manier om ook de allerfijnste donshaartjes rondom de wenkbrauwen te verwijderen. Er word een hele milde wax gebruikt speciaal voor het gezicht. Deze hecht alleen aan de haartjes en niet aan de huid.

EPILEREN

Met een tweezer worden de de haartjes met wortel en al verwijderd om de brow in perfecte shape te brengen.

WENKBRAUWEN VERVEN

Hierbij worden de haartjes en lichte donshaartjes donkerder gekleurd met wenkbrauw verf. Je creëert hier mee een duidelijkere vorm en een voller effect. Het bijtekenen van je brows kost hier door veel minder tijd.  De verf houd 4 tot 6 weken op je wenkbrauw haartjes en is na 1 tot 2 dagen van je huid. Deze kleuring is beschikbaar in de kleuren blond tot en met zwart.

WENKBRAUWEN VERVEN MET HENNA

Ideaal om een vollere look te creëren, ook als je wat wenkbrauw haartjes mist. De zachte tot donkere afdruk op de huid blijf 5 tot 14 dagen zichtbaar. Je hebt dus al die tijd haast geen brow make-up nodig! De henna blijft even lang als normale verf op de wenkbrauw haartjes zitten. Deze intense kleuring is beschikbaar in verschillende tinten. Read more FAQ

“HOW TO BROW”

Uitleg over hoe en welke wenkbrauw make-up je zelf het beste kunt gebruiken. Als je het eenmaal weet, hoeft het niet ingewikkeld te zijn!

PRIJZEN

WhatsApp by.BAUK nu