a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Even bij de bouwmarkt naar binnen. Die ene waar ze tegenwoordig ook van die leuke woon accessoires hebben. Pik ik ook altijd even mee op mijn rondje woonboulevard. Onder het mom van; je weet nooit wat je tegen komt. En tja, toen zag ik me daar toch een pareltje staan! Mijn oog viel er direct op. Een klein velours bekleed bankje op pootjes. Die wil ik HEBBEN was mijn eerste gedachten. Soms heb je dat direct en zonder twijfel.

Ik heb al een bank thuis, die prima is. Daarbij is dit qua petit formaat bepaald geen onderuit zak en chill bank. In mijn slaapkamer zou hij ook leuk staan. Maarja wie gaat er nou in een slaapkamer op een bankje zitten? Word het een veredelde kleding op vanger, zonde. Goh ja, in m’n mini salonnetje nu als wachtbankje past hij ook niet. Heb ik er echt geen plekje voor? Nee, totaal niet. Maar, ja maar ik wil hem toch hebben.

What! Nu met 30% korting? Zit dus nog steeds in mijn hoofd een paar weken later. Nu kan ik hem helemaal niet laten staan. Want je weet hoe het gaat. Na korting gaat het uit de collectie. Dus snel kopen is de boodschap. Voor het te laat is.

Tja, er zit maar een ding op. Toch maar op zoek naar een leuke ruimte in het centrum van Middelburg om mijn eigen toko te openen.
En rap ook, voor het bankje pleite is!

Al snel zag ik een potentieeltje. Hup, bellen en een afspraak maken. Want ja, hier komt hij weer; je weet het nooit. Twee dagen later stond ik er binnen. En twee uur later belde ik dat ik het wel zag zitten. Again, soms heb je dat zonder twijfel. Hier hoefde ik niet nog een nachtje over te slapen, dit voelde direct goed.

Eindstand: Bankje besteld, mét korting, paar maanden in plastic als kleding opvanger gediend en nu staat hij te shinnen in MIJN EIGEN SALON!

Zo kan het dus lopen, nu kan ik er zitten.
Zit nog best lekker ook trouwens.

#dankjebankje #zitwelsnor #daarzitwatin #bankzaken #nietonderstoelenofbankenschuiven

BROWS | HAIR | LASHES | MAKE-UP

Post a Comment

WhatsApp by.BAUK nu