a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

blond haar zeeland

Blond haar Zeeland

Blond haar. Dat is wel mijn ding! Zelf heb ik heel mijn leven al blond haar. Variërend van donker blond tot heel licht, van goud lokje tot ice blond.
I’ve had it all! Maar wel altijd in de blond-scéne. Misschien wel wat uitzonderlijk voor een kapster, die over het algemeen heel wat verschillende haarkleuren zelf gehad hebben. Maar ja waarom bijvoorbeeld bruin gaan, onder het mom van ”heb ik dat ook eens gehad” als je al weet dat blond eigenlijk beter staat? En er dan vervolgens achter komen dat ik ook nog minder fun heb… nah laat maar, heb het dus nooit over mn blondheart kunnen verkrijgen.

Wist je dat?

Naar schatting is slechts 2% tot maximaal 5% van iedereen ter wereld blond.
Dat meeeen je niet!? De meeste blondies die je ziet zijn dus helemaal niet zo blond van nature.
Dit betekend dus dat je vrij vaak voor de gek word gehouden, naja zeg!
*denkt aan alle bekende blondies*

Heb je je haar blond geverfd?

Verven is vaak eigenlijk niet de goede term. Tenzij je eigen haren grijs/wit zijn. Technisch gezien noem je het verven als je er kleur-pigment in het haar brengt.
Je kan met verf wel wàt lichter kleuren maar om van donker naar echt licht te gaan is er vaak grover geschut nodig. Er moet namelijk veel pigment uit het haar gehaald worden om bij het Blonde army te gaan horen. Je haar word dan ontkleurd / geblondeerd.

Je bent niet zomaar blond

Voor donkerder haar kan het een reeks van behandelingen duren voordat de gewenste lichtheid bereikt is. Dit is onder andere afhankelijk van de ondergrond kleur, dikte, kwaliteit en bla bla bla van je haar. Het is sowieso beter om het geleidelijk aan op te lichten voor het behoud van de kwaliteit van je haar.
Verwacht dus niet met donker bruin haar naar binnen te gaan en platinum blond naar buiten te stappen.

Wie blond wil zijn moet tijd hebben

Wil je blond haar? Weet dan dat blond haar tijd kost, veeeel tijd. Het duurt gemiddeld al bijna 1,5 uur voor dat alle folies überhaupt in je haar zitten. First in, first out, soms mogen de eerst gezette folies er dan al uit. Maar de laatst gezette moeten soms nog een uur intrekken tot ze ‘’gaar’’ zijn. Dan nog de na behandeling, wassen, masker, toning, drogen. Nou reken maar uit… Je bent sowieso een dagdeel onder de pannen. 

Zilver shampoo is key!

De verzorging van je blond geverfde haar is zeker zo belangrijk als het hele verven zelf. Dus vraag je zelf af hoeveel je bereidt bent te investeren om je gewenste kleur ook thuis te behouden. Je haar is waarschijnlijk door het bleken toch wel een pietsie beschadigd. Daarom is het nodig je lokken wat extra liefde te geven na de behandeling. Haal een paar essentials in huis, zoals: een goede verzorgende shampoo en een haarmasker. Gebruik je een föhn of warmte tool? Gebruik dan zeker ook een goed product voor heat protection. Oh, vergeet niet te investeren in een goede zilvershampoo.
Zo krijg je geen gele oranje gloed in je blonde haar. Het is echt essentieel om jouw blonde kleur hier mee mooi te houden. Want geel staat niemand!

Over geel haar gesproken. Wil je nog even lachen. Dit is mijn favo filmpje: Freddy Blond oar

Wil je de juiste essentials aanschaffen? ELEVEN AUSTRALIA is je merk.
Verkrijgbaar bij mij in de salon. Dus heb je blond haar en ben je in Zeeland?
Support your local, en kom naar de salon! Ik geef je daar ook graag product advies.
Wil je de producten liever online shoppen? Klik dan hier

blond haar Zeeland

BROWS | HAIR | LASHES | MAKE-UP

©BY.BAUK

Post a Comment

WhatsApp by.BAUK nu