a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Eleven Australia top 5 Producten

Eleven Australia kopen?

Niemand z’n haar zit van zelf goed

zeg ik altijd

Wil je in de buurt komen van het haar op de plaatjes? Dan gaat daar wat föhn en style werk aan vooraf. En dit werk valt allemaal in het niet, als je daar niet de goede stylingproducten bij gebruikt. Dan is het een beetje als een gehaktbal draaien zonder ei, een huis bouwen zonder fundering, een hele cast en decor maanden filmen zonder de beelden op te slaan, uit een vliegtuig springen zonder parachute, oké HO ik stop, you’ve got the point, voor dat de voorbeelden nog dramatischer worden. Kortom het resulteert in een bad hair day. Al je werk foetsie, gone en voor niets. Dat wil je niet. Dus dan rest nu nog de vraag: welke producten kan je dan het beste gebruiken? Zie hier mijn favo top 5. Deze producten gebruik ik standaard ná iedere wasbeurt. Voor, tijdens en na het stylen van mijn haren. Ik kan niet meer zonder, of naja ik wil niet meer zonder. Want helaas stelt het bij mij ook niet zo veel voor zonder deze maatjes. Maar gelukkig zijn er dus deze Eleven Australia producten die een handje kunnen helpen, en er voor zorgen dat het toch heel wat lijkt.

Miracle Hair Treatment Eleven Australia top 5

1. MIRACLE HAIR TREATMENT

Dit is het aller aller eerste wat ik er in knal na dat ik de tulband van een badhanddoek van mijn hoofd gehaald heb. Slechts een paar pompjes crème verdeel ik door het haar. Erna borstel ik ze uit, dit gaat wat makkelijker door dit product. Stop nu met lezen als je de elf fantastische eigenschappen van dit product niet wilt weten. Komt”ie: 1) Geeft glans en maakt haar zacht & glad, 2) Controleert pluis & flyaways, 3) Vocht regulerend, 4) Maakt kwetsbaar haar weer sterk, 5) Voorkomt gespleten haarpunten 6) Ontwart en zorgt voor makkelijker behandelbaar haar, 7) Hittebescherming, 8) Verbeter de natuurlijke body van het haar,  9) Herstelt droog en beschadigd haar, 10) Beschermt de haarkleur dankzij UVA & UVB filters 11) Beschermt tegen chloor en beschadiging door zonlicht. Nu je dit weet heh. Waarom zou je het dan niet gebruiken? De beste basis en een must voor iedereen!

I want body volume foam Eleven Australia

2. I WANT BODY VOLUME FOAM

Een volume mouse out of space! De NASA onder de verstevigingen als je het mij vraagt. Het is namelijk gewichtloos en verzwaard mijn haren niet. Dit doen andere mousjes wel vaak, en daar houd ik totaal niet van. Dit ISS het fijnste Voyager foam wat ik ken, dus voeg hem toe aan je missie voor een sterrencoupe.

I want body texture spray

3. I WANT BODY TEXTURE SPRAY

Deze spray combineert sea salt spray met volume poeder. Een time saver’tje dus. Aangezien m’n routine al lang genoeg is en de badkamer kastjes al uitpuilen. Wil je véééél textuur en volume? Dan is dit een schot in de roos. De kogel in het flesje zorgt ervoor dat de twee bestanddelen tijdens het schudden voor gebruik goed mengen. Kan op nat en droog haar gebruikt worden. Een tot drie spuitjes zijn voor mij al genoeg voor dikker uitziend haar.

Dry finish texture spray Eleven Australia top 5

4. DRY FINISH TEXTURE SPRAY

Ken je dat gevoel dat je haar de tweede dag na het wassen eigenlijk beter zit en aan voelt? Met deze spray heb je meteen die ”second-day texture”. Hier hoef je dus geen nachtje over te slapen. Zou eigenlijk gewoon op numero uno moeten staan. Maar heb het rijtje chronologisch gemaakt met wat ik stap voor stap gebruik.
Dus vandaar dit plekje. In een handomdraai dat extra beetje textuur, zeker als ik er slag in gemaakt heb met de tang. Je gebruikt hem in droog haar & man die geur is heerlijk fris!

Dry shampoo volume paste Eleven Australia

5. DRY SHAMPOO VOLUME PASTE

Dit is een heel bijzonder product. Ik ken werkelijk waar niets wat vergelijkbaar is met dit. Het is een paste die je warm wrijft in je hand. Hij word hier door creamy maar toch ook poederachtig stug, je hoort en voelt de korreltjes schuren tussen je vingers . Een beetje vreemd, maar wel lekker zullen we maar zeggen. Breng aan bij de aanzet voor textuur en hij slurp net als droogshampoo wat overtollige oliën op. Maar werk deze parel ook zeker door je lengtes heen voor een subtiele glans.

Deze producten van Eleven Australia kopen? Je kunt mijn liebe liebelingetjes HIER ↓ scoren.


Of in mijn salon natuurlijk! Ik geef je daar ook graag advies over welk product geschikt is voor jouw haar.

BROWS | HAIR | LASHES | MAKE-UP

©BY.BAUK

Eleven Australia kopen?

Post a Comment

WhatsApp by.BAUK nu