a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

a

SALONREGELS

Heb je griepklachten, een virus of echt hevige verkoudheid te pakken? Verplaats je afspraak dan! Een virus wordt gemakkelijk door gegeven via hoesten, niezen en lichamelijk contact. Doordat by.BAUK in direct contact staat met jouw lichaam is de kans op besmetting héél groot. Vervolgens kan het weer over gedragen worden aan de volgende klant. Om die reden is het geen goed idee om de behandeling door te laten gaan. Zelfs de hygiëne maatregelen in de salon kunnen niet voorkomen dat het virus zich verspreid.

Wees op tijd. Als u 10minuten te laat bent, kan by.BAUK de afspraak annuleren en de daar aan verbonden annuleringkosten in rekening brengen. Dit in verband met de planning van de verdere afspraken na u.

Het uitgangspunt is dat gemaakte afspraken moeten worden nagekomen. Er kunnen natuurlijk altijd redenen zijn om een afspraak te verschuiven of te annuleren, maar doe dit tijdig. Graag minimaal 48uur van te voren.

by.BAUK kan bij last-minute annuleringen (binnen 24uur voor aanvang) of vergeten afspraken 50% tot 100% van de behandelkosten in rekening brengen.

Kom je voor een wimper of make-up behandeling? Kom dan zònder make-up op hier heen.

Houd er rekening mee dat er (nog) geen pin automaat aanwezig is in de salon.

Bij wimper, wenkbrauw en haar kleur behandelingen onder de 16 jaar toestemming van ouders vereist.