a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

ELEVEN SUN

waarom eleven australia

Erg leuk om nu zelf producten uit te kunnen kiezen die bij mijn salon en mij passen!

UITERLIJK:

Wat toch als eerste opvalt; het ziet er gewoon al hip uit!
Recyclebare verpakkingen met gezellige kleuren. En met een duidelijke tekst er op. Wil je bijvoorbeeld volume? Dan pak je de producten waar BODY op staat.
De namen van de producten vertellen wat ze doen, waardoor het gemakkelijk is om de juiste te vinden. Vind ze zelf ook erg leuk staan in m’n badkamer.

GEUR:

Ze ruiken heerlijk naar zomer, maar echt! Je krijgt er spontaan nog meer zin in. Lekker fris, maar niet te overheersend.
Hier een greep uit verschillende ingrediënten die ze bevatten: kokosnoot olie, amandel, sinaasappel, lavendel, jojoba, peer, papaya, roosmarijn, komkommer, netel, tarwe, soya, mais, zeezout, bijenwas, shea butter, castor olie, avocado olie & keratine.

HERKOMST:

Van Byron Bay naar Zeeland. Tja als reis-lover trekt Australië me sowieso. En als ik daar aan denk zie ik oa hete beach boys en girls voor me met lekker veel textuur in hun haar. Je weet wel; hang loose! Die lokken hebben natuurlijk goede verzorging nodig tegen de extremere weersomstandigheden en zoute golven van daar.
Maar wel easy in het gebruik, voor de quasi-nonchalante look.
Nog een weetje: de Scandinavische landen waren de eerste Europese die dit merk af gingen nemen. Als het gaat over cosmetica en trends lopen ze toch meestal voorrop. Dus neem maar van mij aan; neem maar van hen aan wat goeie shit is.

PRIJS:

Kwalitatief super goed & goed betaalbaar! Alles onder de €20,95,  Ja, dat is inderdaad nog wat meer dan bij de drogisterij. Maar er zitten dan ook heel wat meer werkzame bestanddelen in deze productjes mensen!
Geen toegevoegde siliconen en andere goedkope ingrediënten die je haren er misschien tijdelijk wel ”mooi uit doen laten zien omdat je het waard bent”. Maar dus helemaal geen fluit doen aan werkelijke verzorging. Just saying..

NAAM:

ELEVEN omdat de twee founders in tweeduizendelf gestart zijn met het merk in Australië/AUSTRALIA. Hahaha serieus? Hoe easy kan het zijn!
Maar nog altijd beter dan dit feitje over Andrélon. Deze merknaam is een samentrekking van de naam van de kapsalon van de oprichter, die André heette: “André’s Kapsalon”. Dit vind ik dus hilarisch!

Ohja sommige producten zijn ook nog eens #glutenfree voor als je je dieet echt goed door wilt voeren  😉
elevenaustralia #crualtyfree #recycleblepackaging #parabenfree #vegan #coloursafe

Enthausiast geworden?
De producten van ELEVEN AUSTRALIA zijn by.BAUK te koop.
Dus support your local, en kom naar de salon! Ik geef je daar ook graag product advies!
Support je jouw local liever niet door online te shoppen? klik dan hier

“Haircare doesn’t have to be complicated, it just needs to work.”

— Joey Scandizzo

BROWS | HAIR | LASHES | MAKE-UP

©BY.BAUK

Post a Comment

WhatsApp by.BAUK nu